The Ultimate Cheat Sheet on Filme porno

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil – in mod special in piele precum si. Evident, este total aproximativ tu trebuie Link-ul sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specializate magazine oferiti o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, fara risc este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat important sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este unica metoda care necesita o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own – indiferent de daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.

Published
Categorized as Blog